Het spel

Speel het Dolfje Weerwolfje-spel en ontdek een nieuw verhaal van Paul van Loon! Ondertussen oefen je met lezen en schrijven.

Voor wie?

Iedereen kan het Dolfje Weerwolfje spel spelen, maar het spel is speciaal gemaakt voor basisschoolleerlingen in de groepen 4 t/m 7. Elk spel heeft 3 niveaus waar je uit kan kiezen. Je speelt het spel op school en thuis. Op je computer of tablet. Met je juf of meester of met de hele klas op het digibord.

Hoe werkt het?

Het Dolfje Weerwolfje spel bestaat uit 20 levels met elk 5 spelletjes. Elk spelletje kan je spelen op 3 niveaus.

In elk level moet je minimaal 3 verschillende spelletjes spelen. Als dat gelukt is, draai je aan het Rad van Geluk en krijg je een kleurplaat, een mop of een raadsel. Tegelijkertijd speel je een stuk vrij van een spannend, nieuw Dolfje Weerwolfje verhaal van Paul van Loon.

Als je alle 20 levels hebt gespeeld, krijg je een videoboodschap van Paul van Loon! Bekijk voor extra uitleg van het spel ook het filmpje dat automatisch start voor je het spel gaat spelen.

Pssstů twee geheime tips!

  • Neem de tijd om alle vragen goed door te lezen. Daarmee voorkom je dat je het verkeerde antwoord geeft.
  • Zorg dat je een goede internetverbinding hebt. Het spel onthoudt regelmatig waar je bent gebleven maar als je internet even wegvalt, kan het zijn dat je een stukje opnieuw moet spelen.

Meer informatie over Dolfje Weerwolfje

Op de website van Dolfje Weerwolfje vind je meer informatie over Dolfje en zijn vrienden!

Vragen?

Staat er een woord in het spel dat je niet begrijpt? Vraag je juf, meester, je vader of moeder, je opa of oma of je oom of tante wat het woord betekent! Kom je iets tegen in het spel dat niet lijkt te werken? Laat het ons meteen weten! Stuur een mail naar info@organiq.nl.